hetVerkeersplan deOmleiding

Disclaimer

Door deze internetsite te benaderen en/of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. Ondanks onze voortdurende aandacht en zorg voor de actualisering en de juistheid van de gegevens, kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie die is opgeslagen in www.hetverkeersplan.nl kan dan ook geen rechten worden ontleend.
Op de website van de Omleiding kunnen verwijzingen staan naar andere websites. Deze sites worden niet door de Omleiding beheerd en de Omleiding is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. de Omleiding beheert de website zeer zorgvuldig en is niet aansprakelijk voor ongewenst bezoek van personen en / of virussen.

Copyright

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm, komen toe aan de Omleiding. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Omleiding.